24_28_regular_dsc_2144.jpg
Of het nu in het voorjaar, middenin de zomer of in het late najaar is, een zonnige dag is altijd welkom. Wilt u comfortabel genieten van het uitzicht op een zonovergoten tuin? Dan zijn onze uitvalschermen de ideale oplossing. Het doek van deze sterke zonwering zakt onder een hoek naar beneden. Het voordeel merkt u elke zonnige dag: u houdt het zonlicht en daarmee de warmte buiten. Tegelijkertijd komt er voldoende daglicht binnen en behoudt u uw uitzicht. Natuurlijk zijn onze uitvalschermen ook optisch een aanwinst voor uw huis. Zeker als u een doekkleur en –dessin kiest dat past bij uw woning. Zo maakt de zon uw woning extra vrolijk en stijlvol!

Uitvalscherm Rondo 50/80
De Rondo 50/80 is het eenvoudigste en goedkoopste uit de serie uitvalschermen. Het wordt standaard geleverd met een oogwindwerk. Uiteraard is de kleur keuze in doek bijna onbegrensd.

Uitvalscherm Carre
De Carre heeft een vierkante vormgeving met een afgeschuinde voorlijst. De robuuste vorm geeft uw huis een strakke en moderne uitstraling. Dat maakt dit scherm ideaal voor projecten.